(Poistunut julkaisusta)

Täysperävaununkuljettaja asiakkaallemme Tampereelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2018Työn kuvaus:
  Kuljetusliike Järvimäki Oy on vuonna 1937 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut lämpötilasäädeltyihin elintarvikekuljetuksiin jo 1950-luvulta lähtien. Kuljetusliike Järvimäki Oy tarjoaa asiakkailleen kuljetuksen lisäksi myös terminaali- ja varastointipalveluja.
 
Etsimme Kuljetusliike Järvimäki Oy:lle täysperävaununkuljettajaa Tampereelle heinä-elokuun ajaksi.
 
Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä tuntemusta elintarvikekuljetuksesta. Tehtävä edellyttää CE-kortin, digipiirturikortin sekä ammattipätevyyden.  Työhön kuuluu ajon lisäksi myös tavaran lastausta, joten trukkikortista voi työssä olla apua. Olet vastuussa tuotteiden jakamisesta asiakkaille, tavaran keräyksestä ja auton lastauksesta. Asemapaikka sijaitsee Tampereella, mutta kuljetukset tapahtuvat vuoroviikoin Seinäjoen ja Helsingin suuntiin.
 
Tarjoamme kesätyötä 2 kuukauden ajaksi ajotehtävissä, joista saa hyvää kokemusta. Työsuhde solmitaan Adeccon kanssa. Asiakasyrityksemme panostavat työhyvinvointiin ja viihtyvyyteesi sekä tarjoaa modernin kaluston. Tehtävän jälkeen voi olla mahdollista työllistyä myöhemmin muihin vastaavanlaisiin tehtäviin, mikäli tarvetta on vielä kesäsesongin jälkeenkin. Tehtävään valittu henkilö perehdytetään reitille sekä auton lastaamiseen.
 
Työt alkavat sopimuksen mukaan heinäkuun aikana. Työtä tehdään kahdessa eri vuorossa vuoroviikoin maanataista perjantaihin. Aamuvuoro alkaa klo 4:00-5:00 ja ilta/yövuoro alkaa klo 14:00 - 15:00. Työhön valittavalta henkilöltä toivotaan joustavuutta ajojen kanssa, sillä joskus työpäivä voi hieman venyä ja vastaavasti joskus työpäivä voi olla lyhyempi. Tehtävästä maksetaan työehtosopimuksen mukainen palkka.
 
Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan paikkaa pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja antaa Junior HR Consultant Sofia Lavaste, sofia.lavaste@adecco.fi , puh. 0405880521

Asiakkaan tehtävänimike:  Kuljettaja - yhdistelmärekka


Sijainti:  SEINÄJOKI


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Sofia Lavaste


Toimipaikka:  Tampere