(Poistunut julkaisusta)

Täydennyssuunnittelijoita
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Onko täydennyssuunnittelu sinun juttusi? Onko sinulla joko työkokemuksen kautta rakentunutta täydennysosaamista tai oletko opiskellut tavaravirran hallintaa ja täydennyksen perusteita? Etsimme joukkoomme täydennyssuunnittelijoita vahvistamaan mukavista ja osaavista työkavereista koostuvaa tiimiämme.


Työtehtäviäsi


Täydennyssuunnittelijana vastaat valikoimaan kuuluvien tuotteiden tilaamisesta. Tehtäviisi kuuluu myös tilaustoiminnan automatisointi, toimitusaikaseuranta, kampanjatuotteiden hallinta sekä tuotteiden tilaaminen uusiin myymälöihin. Teet tiivistä yhteistyötä ostajien ja myymälä- ja varastohenkilökunnan kanssa, ja toisinaan selvität tilauksiin liittyviä asioita toimittajien kanssa.


Mitä odotamme sinulta?


Toivomme, että sinulla on työkokemusta vastaavista tehtävistä tai esimerkiksi opintojen kautta muodostunutta ymmärrystä täydennyksen perusteista. Sinulla voi olla kaupallinen tai tekninen koulutus (esim. tradenomi/tuotantotalouden insinööri). Tämä työ sopii sinulle, jos pidät tarkkuutta vaativasta työskentelystä numeroiden parissa ja olet hyvä analysoimaan tietoa, sillä hyödynnät tilausmäärien arvioinnissa järjestelmän tuottaman numerotiedon ohella omaa arviointikykyäsi. Arvioit tilausten tekemisen yhteydessä erilaisia tuotteiden menekkiin liittyviä tekijöitä ja pyrit osaltasi kehittämään tilausmääriin liittyvää ennustusvarmuutta. Lisäksi tässä työssä tarvitaan oma-aloitteisuutta, hyviä organisointi- ja priorisointitaitoja sekä positiivista, yhteistyöhenkistä ja joustavaa asennetta työntekoon. Työ sisältää suurten rivimäärien käsittelyä, joten hyvät Excelin käyttötaidot ovat muiden toimistosovellusten käyttötaitojen ohella edellytys työssä onnistumiselle. Työskentely on pääsääntöisesti rutiiniluontoista ja toisinaan lisämaustetta työhön tuovat nopeaa reagointikykyä vaativat tilanteet. Yhteydenpito toimittajiin tapahtuu englannin kielellä, joten tehtävässä on tarpeen pystyä kommunikoimaan sujuvasti niin suullisesti kuin kirjallisestikin.


Mitä tarjoamme sinulle?


Tämä työ on innostava mahdollisuus sinulle, joka haluat kehittyä täydennyssuunnittelun saralla ja olla vaikuttamassa siihen, että asiakkaamme löytävät myymälästä ne tuotteet, joita ovat tulleet hakemaan. Pääset työskentelemään mukavien työkavereiden kanssa ja tuomaan oman työpanoksesi myös täydennyssuunnittelun kehittämiseksi. Meille tokmannilaisille on tärkeää, että toimimme vastuullisesti ja tehokkaasti, ja välitämme ympäristöstä ja ihmisistä. Keskinäisen yhteistyön kulmakivinämme on luottamus ja kunnioitus, ja tähtäämme yhdessä uuden oppimiseen virheitä pelkäämättä. Tokmanni tarjoaa työntekijöilleen hyvät kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet sekä suuren konsernin henkilöstöedut.


Hakuohje ja lisätiedot


Tehtävät ovat toistaiseksi voimassaolevia ja sijaitsevat Tokmannin hallinto- ja logistiikkakeskuksessa Etelä-Mäntsälässä Lahden moottoritien varrella vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä kehä III:lta.


Lisätietoja tehtävästä antaa 17.9 ja 20.9 klo 14-16 Supply Chain Manager Tero Jaakkola p. 020 728 6037. Hae tehtävää sähköisen hakulomakkeemme kautta mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Viimeinen hakupäivä on 26.9.2018. Ilmoitathan hakemuksessa palkkatoivomuksesi.


Avainsanat: täydennyssuunnittelu, tavaravirran hallinta, kuluttajakysyntä, hyllysaatavuus, logistiikka, myymälätäydennys, varastotäydennys.