(Poistunut julkaisusta)

Täydennyssuunnittelija
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.6.2020

Kiinnostaako sinua työ tavaravirran hallinnan parissa? Ovatko yhteistyötaitosi hyvät? Oletko tottunut kiireiseen työrytmiin?


Etsimme joukkoomme kahta täydennyssuunnittelijaa vahvistamaan organisaatiotamme.


Työtehtäviäsi


Täydennyssuunnittelijana työskentelet Tokmannin Tietohallinto ja toimitusketjun -yksikössä Mäntsälän logistiikkakeskuksessa. Työtehtävänäsi on myymälöiden täydennyssuunnittelu ja tavaravirranhallinta oman vastuualueesi, myymälöiden ja ostoryhmien osalta. Vastaat myymälöiden täydentämisestä, tuotteiden hyllysaatavuudesta sekä tavaravirran sujuvuudesta. Toimit tiiviissä yhteistyössä mm. hankinnan, myynnin ja logistiikan sekä muiden Tokmannin sisäisten sidosryhmien kanssa.


Mitä odotamme sinulta?


Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus (esim. tradenomi tai logistiikkainsinööri). Hallitset Office-ohjelmat (Excel, Word ja PowerPoint) sujuvasti. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä järjestelmällinen ja rohkea työskentelyote myös haastavissa tilanteissa. Hallitset suomen ja englannin kielen niin kirjallisesti kuin suullisesti, muun kielitaidon katsomme eduksi. Aikaisemmat täydentämisen, logistiikan ja hankinnan tehtävät sekä toiminnanohjaus- ja raportointijärjestelmien tuntemus etenkin kaupan tai elintarviketeollisuuden alalta laskemme eduksi.


Mitä tarjoamme sinulle?


Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän mukavassa tiimissä. Meille tokmannilaisille on tärkeää, että toimimme vastuullisesti ja tehokkaasti, ja välitämme ympäristöstä ja ihmisistä. Keskinäisen yhteistyön kulmakivinämme on keskinäinen luottamus ja kunnioitus. Tähtäämme yhdessä uuden oppimiseen ja kehittymiseen virheitä pelkäämättä.


Hakuohje ja lisätiedot


Kiinnostuitko? Hienoa! Lisätietoa tehtävästä antaa toimitusketjupäällikkö Minna Viljakka-Lehtinen p. 050 555 1432.


Tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva ja toimipisteesi sijaitsee Tokmannin hallinto- ja logistiikkakeskuksessa Mäntsälässä, vain reilun 30 minuutin matkan päässä Kehä III:lta. Hae tehtävää viimeistään sunnuntaihin 12.7. mennessä täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme. Toimithan nopeasti, sillä hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana. Mainitsethan hakemuslomakkeella myös palkkatoiveesi.