(Poistunut julkaisusta)

Tax Free myyjä
Barona Kauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2019

Tahtoisitko tehdä työvuoroja tunnettujen brändien, kansainvälisten asiakkaiden ja asiantuntevan myynnin parissa? Tämä kirjaimellisen lennokas työ odottaa sinua Helsinki-Vantaalla! Haemme WDFG Helsinki Oy:n ammattitaitoiseen tiimiin Helsinki-Vantaan lentoasemalle MYYJIÄ joustavaan keikkaluonteiseen työhön.

Lentokenttä on ainutlaatuinen työympäristö, jossa pääset käsiksi korkeatasoiseen ja aidosti kansainväliseen asiakaspalveluun. Tarvitset työssä aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja myyntityöstä sekä kassan käytöstä. Arvostamme erityisesti kokemusta kosmetiikan, alkoholituotteiden tai muodin parista. Lentokentällä kohtaat asiakkaita eri puolilta maailmaa, joten suomen lisäksi sujuva englannin kielen taito on tärkeä edellytys työssä onnistumiselle. Lisäksi katsomme venäjän ja kiinan kielen osaamisen sinulle eduksi.

Keikkailijana työvuorolistasi rakentuu joustavalla tavalla: ehdotamme sinulle vuoroja aikataulusi mukaan, ja valitset itse, mitkä tarjolla olevista keikoista haluat ottaa vastaan. Haemme tehtävään ensisijaisesti työntekijöitä, joiden elämäntilanteeseen keikkailu todella sopii, ja jotka ovat kiinnostuneita sitoutumaan työhön pidemmäksi aikaa. Toivomme, että pystyt tekemään noin 3-5 vuoroa viikossa, ja lähtemään töihin usein myös äkkilähdöillä. Lentokenttä on aina hereillä ja liikkeet ovat auki vuoden jokaisena päivänä klo 04-23.30, joten valmistauduthan heräämään ensimmäisiin vuoroihin jo ennen kukonlaulua!

Tullessasi valituksi työllistyt osaksi Baronan keikkailijoiden tyytyväistä joukkoa. Huomaathan, että työympäristön luonteen vuoksi valituille työntekijöille tehdään Euroopan Unionin ilmailua koskevan turva-asetuksen mukainen turvallisuusselvitys ennen töiden aloitusta. Tehtävästä maksetaan kaupan Tessin mukaista palkkaa.

Oletko valmis lähtöön? Lentokentän uniikki tunnelma voi pian olla osa jokaista työpäivääsi – hae paikkaa pian alla olevan linkin kautta! Älä suotta jätä hakemistasi viimeiseen päivään, sillä viemme rekrytointiprosessia eteenpäin jo hakuajan kuluessa.