(Poistunut julkaisusta)

Tax Compliance Assistant
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Liiketoimintamme kasvaessa haemme nyt Tax Compliance Assistantia vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan ammattitaitoista henkilöverotusryhmäämme Helsinkiin.

Henkilöverotuksen alueella tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman veroneuvontapalveluita. Asiakkainamme on sekä kotimaisia yrityksiä että monikansallisia konserneja, jotka jo toimivat Suomessa tai vasta aloittavat liiketoimintaansa täällä. Menestyksemme syntyy asiakkaiden menestyksestä. Liity osaksi ammattitaitoista ryhmäämme!

Tehtäviisi kuuluu avustaminen mm. henkilöverotukseen ja sosiaaliturvaan liittyvien hakemusten ja ilmoitusten laatimisessa sekä muissa verokonsultointiasioissa. Lisäksi olet mukana asiakastiimeissämme verotoimeksiantojen koordinointityössä ja sopimusasioissa. Avustat myös tiedonhaussa, laskutuksessa, taustaselvitysten tekemisessä sekä riskienhallintaan liittyvissä asioissa.

Toivomme, että sinulla on

  • sujuva suomen ja englannin kielen sekä suullinen että kirjallinen kielitaito (ruotsin kielen taito on suuri etu),
  • tradenomin tutkinto tai muu vastaavan tason kaupallinen koulutus,
  • muutama vuosi soveltuvaa työkokemusta (esim. tilitoimistosta, yhtiön sisäisestä taloushallinnosta, asianajotoimistosta).

Erityisesti toivomme sinulta numerotarkkuutta, huolellisuutta, reipasta työskentelyotetta, hyvää organisointitaitoa sekä joustavuutta. Hallitset MS Office -ohjelmat (erityisesti Excelin) ja opit uudet järjestelmät nopeasti.

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä työskentelet yhdessä muiden huippuammattilaisten kanssa ja saat tueksesi osaavan tiimin. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää, joten panostamme kattavasti mm. liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyviin henkilöstöetuihin. Lisäksi PwC-ketjun koulutus- ja kehittymisohjelmat tarjoavat hyvät mahdollisuudet monipuoliseen osaamisen kehittämiseen. Mukavat työkaverit sekä menestyvät asiakkaat tekevät työstäsi innostavaa ja mielenkiintoista.

Haluatko olla yksi meistä?

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 30.9.2018 mennessä. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Tax Manager Heidi Viikari puh. 040 7250 723, heidi.viikari@pwc.com