(Poistunut julkaisusta)

Tax Compliance Assistant
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Liiketoimintamme kasvaessa haemme nyt Tax Compliance Assistantia vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan ammattitaitoista yritysverotusryhmäämme Helsinkiin.

Yritysverotuksen alueella tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman veroneuvontapalveluita. Asiakastoimeksiantomme vaihtelevat päivittäisestä neuvonnasta kansainvälisten konsernien maailmanlaajuiseen verosuunnitteluun ja erilaisiin yritysjärjestelyihin. Asiakkainamme on sekä kotimaisia yrityksiä että monikansallisia konserneja, jotka jo toimivat Suomessa tai vasta aloittavat liiketoimintaansa täällä. Menestyksemme syntyy asiakkaiden menestyksestä. Liity osaksi ammattitaitoista ryhmäämme!

Tehtäviisi kuuluu avustaminen veroilmoitusten ja tasekirjojen laatimisessa sekä muissa verokonsultointiasioissa. Lisäksi olet mukana asiakastiimeissämme verotoimeksiantojen koordinointityössä ja sopimusasioissa. Avustat myös tiedonhaussa, laskutuksessa, taustaselvitysten tekemisessä, uuteen yritystoimintaan liittyvissä vero- ym. rekisteröinneissä sekä riskienhallintaan liittyvissä asioissa.

Toivomme, että sinulla on

  • sujuva suomen ja englannin kielen sekä suullinen että kirjallinen kielitaito (ruotsin kielen taito on suuri etu),
  • tradenomin tutkinto tai muu vastaavan tason kaupallinen koulutus,
  • perustiedot kirjanpidosta ja verotuksesta,
  • muutama vuosi soveltuvaa työkokemusta (esimerkiksi tili- tai tilintarkastustoimistosta).

Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja oma-aloitteisuutta. Olet vastuuntuntoinen, sinulla on ammattimainen ote työhön ja olet asiakaspalveluhenkinen. Hallitset MS Office -ohjelmat (erityisesti Excelin) ja opit uudet järjestelmät nopeasti. Erityisesti toivomme sinulta numerotarkkuutta, huolellisuutta, hyvää organisointitaitoa sekä joustavuutta.

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä työskentelet yhdessä muiden huippuammattilaisten kanssa ja saat tueksesi osaavan tiimin. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää, joten panostamme kattavasti mm. liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyviin henkilöstöetuihin. Lisäksi PwC-ketjun koulutus- ja kehittymisohjelmat tarjoavat hyvät mahdollisuudet monipuoliseen osaamisen kehittämiseen. Mukavat työkaverit sekä menestyvät asiakkaat tekevät työstäsi innostavaa ja mielenkiintoista.

Haluatko olla yksi meistä?

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 10.6.2018.

Lisätietoja tehtävästä antavat Tax Partner Mirva Laaksonen, puh. 050 568 5956, mirva.laaksonen@fi.pwc.com sekä Tax Partner Iain McCarthy, puh. 0400 172 001, iain.mccarthy@fi.pwc.com.