(Poistunut julkaisusta)

Tax Compliance Assistant / Yritysverotus
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2019

Liiketoimintamme kasvaessa haemme nyt uutta kollegaa vakituiseen työsuhteeseen Compliance Assistantant -rooliin vahvistamaan ammattitaitoista yritysverotusryhmäämme Helsinkiin.

Yritysverotuksen alueella tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman veroneuvontapalveluita. Asiakastoimeksiantomme vaihtelevat päivittäisestä neuvonnasta kansainvälisten konsernien maailmanlaajuiseen verosuunnitteluun ja erilaisiin yritysjärjestelyihin. Asiakkainamme on sekä kotimaisia yrityksiä että monikansallisia konserneja, jotka jo toimivat Suomessa tai vasta aloittavat liiketoimintaansa täällä. Menestyksemme syntyy asiakkaiden menestyksestä. Liity osaksi ammattitaitoista ryhmäämme!

Tehtäviisi kuuluu toimeksiantojen koordinointi, avustaminen veroilmoitusten ja tilinpäätösten laatimisessa sekä muissa verokonsultointiasioissa. Avustat myös tarjousten ja sopimusten laatimisessa, tiedonhaussa, taustaselvitysten tekemisessä, uuteen yritystoimintaan liittyvissä vero- ym. rekisteröinneissä sekä riskienhallintaan liittyvissä asioissa. Pyrimme jatkuvasti kehittämään palveluitamme, ja kehitysprojekteihin osallistuminen on osana työtehtäviä.

Mitä toivomme sinulta?

  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (sekä suullista että kirjallista). Ruotsin kielen taito on suuri etu.
  • Tradenomin tutkintoa tai muuta vastaavan tason kaupallista koulutusta.
  • Perustietoja kirjanpidosta ja verotuksesta sekä kiinnostusta oppia yritysverotuksesta.
  • Vähintään 1-2 vuoden soveltuvaa työkokemusta (arvostamme esimerkiksi projektikoordinoinnin työkokemusta).

Toimit sujuvasti tiimissä ja panostat omalta osaltasi rentoon työilmapiiriin. Tartut tehtäviisi oma-aloitteisesti ja asiakaspalveluhenkisyys sekä huolellisuus näkyvät työskentelyotteestasi. Hallitset MS Office -ohjelmat (erityisesti Excelin sekä Powerpointin) ja opit uudet järjestelmät nopeasti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen paikan osaavassa asiantuntijaorganisaatiossamme, mukavat työkaverit ja kilpailukykyiset henkilöstöedut. Olemme osa maailmanlaajuista PwC-ketjua, joka tarjoaa uramahdollisuuksia, tilaisuuksia ulkomaan komennuksiin sekä hyvät edellytykset ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen. Meille henkilöstö on ykkönen, josta kertoo se, että meidät on valittu Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon Great Place to Work -listauksessa. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin esimerkiksi liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyvien henkilöstöetujen kautta.

Haluatko olla yksi meistä?

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi englanniksi palkkatoivomuksineen viimeistään 8.9.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Tax Manager Saara Poikolainen, puh. 0400 343 106, saara.poikolainen@pwc.com.