(Poistunut julkaisusta)

Tavoitteellinen Rekrytointikonsultti Academic Workille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2019
Rekrytointi Academic Workilla on asiantuntevaa, tuloshakuista ja nopeatempoista. Päivä sisältää lukemattomia neuvotteluja niin asiakkaiden, kandidaattien kuin kollegoidenkin kanssa. Työhön tarjotaan kattava perehdytys, mutta vastuuta annetaan paljon ja opittuja asioita pääsee heti soveltamaan käytäntöön., näin työtään kuvailee rekrytointikonsulttimme Aki Laulainen.
KUVAUS
Jos olet valmis ottamaan vastuuta, olet myyntihenkinen ja etsit tavoitteellista työtä, jossa oma panoksesi näkyy suoraan tilipussissasi, olet oikeassa paikassa! Tämän lisäksi rooli tarjoaa mielenkiintoisia asiakkuuksia, monipuoliset työsuhde-edut ja ainutlaatuisen upean työyhteisön - rekrytointikonsulttinamme saat kaiken tämän ja vieläkin enemmän !.

Academic Work on henkilöstöpalvelualan yritys, mikä tarkoittaa, että ratkomme asiakasyritystemme resursointihaasteita rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluidemme voimalla.
Rekrytointikonsulttinamme olet avainasemassa, sillä sinä olet linkki asiakkaan ja nuoren ammattilaisen välillä. Luot uria uran alkuvaiheen korkeakoulutetuille nuorille ammattilaisille etsimällä ja yhdistämällä parhaan mahdollisen tekijän asiakasyrityksemme tarpeisiin.
TYÖNKUVA

* Rekrytointi: Vastuullasi on rekrytointiprosessin toteuttaminen alusta loppuun saakka. Luot vaatimusprofiilin yhteistyössä asiakkaan kanssa, seulot hakijoita, haastattelet ja esittelet potentiaalisimmat hakijat asiakkaalle. Työskentelet eri rekrytointien parissa IT:stä tekniikkaan, talouteen, markkinointiin ja myyntiin. Suunnittelet ja toteutat itse omat rekrytointiprosessisi.
* Asiakassuhteet: Olet yhteyshenkilö asiakasyrityksen ja Academic Workin välillä. Kehität yhdessä Account Managereidemme kanssa asiakassuhteita, ja kasvatat yhteistyötä asiakasyritysten kanssa uudelle tasolle. Viikoittaiset asiakastapaamiset sekä lisämyynti kuuluvat olennaisena osana työnkuvaasi.
* Henkilöstövastuu ja johtaminen: Toimit vuokratyösuhteessa toimivien työntekijöiden hallinnollisena esimiehenä huolehtien mm. työsopimukseen ja palkkahallintoon liittyvistä asioista, sekä vastaat suhteen kehittymisestä säännöllisten tapaamisten avulla.


MITÄ TARJOAMME SINULLE?


* Erinomaiset uramahdollisuudet: kovan kasvumme ansiosta tarjoamme hyvät mahdollisuudet edetä esimerkiksi esimiesrooliin.
* Palkitseva palkkamalli: tarjoamme alan keskimääräistä palkkausta paremman ansiotason. Hyvin tehty työ heijastuu suoraan tilipussiisi.
* Selkeät tavoitteet ja mittarit omalle tekemisellesi.
* Kattava perehdytys ja jatkuva tuki kehittymiselle. Jokainen rekrytointikonsulttimme on mukana Career Steps -ohjelmassa, jota kautta varmistamme rekrytoijiemme ammatillisen kehittymisen sekä osaamisen palkitsemisen.
* Monipuoliset henkilöstöedut: tarjoamme muun muassa ylimääräisen palkallisen lisälomaviikon vuosittain, wellness-keskuksen maksutta käyttöösi, lounas- ja virike-edun sekä erilaisia tapahtumia ja konferenssimatkoja upeiden kollegoidesi kanssa.
* Ainutlaatuisen upea työkulttuuri ja sitoutuneet työkaverit: arvomme Show Heart, Share Energy ja Beat Yesterday näkyvät kaikessa tekemisessämme päivittäin. Toisistamme huolehtiminen, huumori ja kunnianhimo ovat menestyksemme kulmakiviä.
* Merkityksellinen työ: sinun työsi tuo töitä nuorille ammattilaisille, mistä kielii 3000 allekirjoitettua työsopimusta vuonna 2018.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Rekrytointikonsulttina menestyminen edellyttää rohkeutta heittäytyä ja tarttua toimeen erilaisissa tilanteissa. Työ on ihmisläheistä niin asiakkaita kuin hakijoita kohtaan, minkä takia sosiaaliset taidot ovat elintärkeät loistaaksesi roolissa. Olemme tavoiteorientoitunut porukka ja panostamme paljon asiakkuuksien kehittämiseen ja lisämyyntiin. Siksi toivomme, että kovat tavoitteet saavat motivaatiosi kohoamaan ja pusket pitkäjänteisesti kohti huipputuloksia. Usean eri asiakkuuden ja rekrytointiprosessin samanaikainen hallinta vaatii järjestelmällistä työotetta. Jämäkkä ja ratkaisukeskeinen ote on suureksi avuksi vauhdikkaassa työympäristössämme.

HAKIJALTA ODOTAMME:


* Korkeakoulututkinto (tai olet valmistumassa viimeistään kesällä 2019)
* Työkokemusta asiakaspalvelutyöstä. Eduksi katsotaan myös aiempi kokemus tavoitteellisesta myyntityöstä.
* Erinomaiset kommunikaatiotaidot suomeksi ja englanniksi
* B-ajokortti


Aloitus: Elokuu 2019

Työmäärä: Kokoaikainen, toimistotyöajat

Kesto: Vakituinen

Paikka: Espoo (Keilaranta)

Palkka: Pohja + provisio + bonukset

Yhteyshenkilö: Talent Acquisition Managerit Alina Kurppa ja Fanny Sevón

Julkaisupäivämäärä: 8.5.2019

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen talentacquisition@academicwork.fi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.
Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista.
MUUTA TIETOA
Mikäli kaipaat työtä, joka haastaa sinua joka päivä sekä upeaa työyhteisöä, joka tukee ja innostaa sinua menestymään - me tarjoamme sinulle kodin. Academic Work on Home of The Young Professionals. Haluathan sinäkin osaksi menestystarinaamme?