(Poistunut julkaisusta)

Tavittaessa töihin kutsuttava siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2020

Haemme tiimiimme Pohjois-Pohjanmaalle SIIVOOJAA avustamaan yllättävissä tilanteissa! Oletko luotettava ja oma-aloitteinen ja omaat jo jonkin verran kokemusta siivouksesta? Tule joukkoomme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!


Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työn keikkaluontoisuuden vuoksi työajat vaihtelevat tarpeen mukaan maanantaista perjantaihin klo 5:00-14:00 välillä. Satunnaisesti tarjolla on myös viikonloppuvuoroja. Työ edellyttää ajokorttia ja omaa autoa, sillä pääsääntöisesti työtä tehdään Pyhäntä-Pulkkila välillä. Kilometreistä maksamme asianmukaisen korvauksen.


Toivomme, että olet reipas ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Kohteissa palvellaan asiakkaita suomen kielellä, joten hyvä suomen kielen ymmärrys on välttämätöntä. Työn fyysisyyden vuoksi toivomme, että olet aktiivinen ja sinulla on hyvä peruskunto. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta ja sen mukaista palkkausta.


Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työympäristön. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja mahdollistamme käyttöösi ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet. ISS Palvelut tukee urakehitystä ja kannustamme työntekijöitämme ylläpitämään ammattitaitoaan koulutusten ja kurssien avulla. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla.


Kiinnostuitko tehtävästä? Kerro meille lisää itsestäsi ja lähetä hakemuksesi jo tänään! Hakuaikaa on 28.10.2020 asti, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Haastatteluun kutsuttaviin olemme yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä puhelimitse, muihin olemme yhteydessä sähköpostilla.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -