(Poistunut julkaisusta)

Tavaratalopäällikkö
Broman Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Haemme Kouvolan Motonet-tavarataloon 

TAVARATALOPÄÄLLIKKÖÄ

kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Tavaratalopäällikkö vastaa kokonaisvaltaisesti yksikkönsä toiminnasta, tuloksesta, johtamisesta sekä esimiestyöstä ja sen ohjaamisesta. Hänen työtehtäviinsä kuuluu budjetoinnista huolehtiminen sekä myynnin ja tunnuslukujen raportointi ja seuranta. Tavaratalopäälliköllä on kokonaisvastuu talon kaupallisen ilmeen varmistamisesta (esim. myymäläkunto, ajankohtaisuus, reagointi ja ennakointi säähän). Tavaratalopäällikkö raportoi tehtävässään aluepäällikölle ja kehittää toimintaa alueella yhdessä muiden tavaratalopäälliköiden kanssa. 

Etsimämme tavaratalopäällikkö tunnistaa itsensä seuraavista:

  • olet yrittäjähenkinen vähittäiskaupan ammattilainen,
  • sinulla on aikaisempaa kokemusta kaupan alan esimies- ja asiakaspalvelutyöstä,
  • hallitset tavaratalon logistiikan ja tavaravirtoja,
  • sinulla on kiinnostusta sekä kaupallista osaamista myymälätuotteistamme ja varaosakaupasta,
  • olet hyvä organisoimaan isojakin kokonaisuuksia ja kestämään painetta sekä
  • työskentelet sujuvasti yhteistyössä eri tahojen kanssa. 

Hyvä tekemisen meininki

Meillä pääset tekemään töitä yhdessä asiantuntevien ja rentojen työkavereiden kanssa. Työilmapiirimme on todetusti hyvä ja viihtyvyys huipussa. Meillä vallitseva yhdessä tekemisen meininki saa työpäivät sujumaan reippaasti ja hymyssä suin. Työssä kehittyminen on meillä kunnia-asia, joten tarjoamme jokaiselle edellytykset kehittyä ja ylittää omat odotuksensa. 

Palkkaus sopimuksen mukaan. Valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa nopeasti. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä aluepäällikkö Jarkko Siitoselta sähköpostitse (jarkko.siitonen@motonet.fi) tai puhelimitse (040 3190 151)

Hae tehtävää viimeistään 6.10.2019.

Broman Group -konserni on autojen ja moottoripyörien varaosa- ja tarvikemyyntiin sekä työkalujen, veneily- ja kalastustarvikkeiden, kodin ja vapaa-ajan tuotteiden myyntiin erikoistunut konserni.

www.bromangroup.fi