(Poistunut julkaisusta)

Tavaratalopäällikkö Turku Skanssi
XXL Sports & Outdoor Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Työtehtävät

Vastaat kokonaisuudessaan XXL-tavaratalon myynnistä, tuloksesta ja henkilöstöstä. Johdat ja kehität koko tavarataloa, jonka viidellä osastolla myydään urheiluun, ulkoiluun, retkeilyyn ja eräharrastuksiin liittyviä tuotteita, kuten vaatetusta, varusteita ja tarvikkeita. Toimit tavaratalon osastovastaavien suorana esimiehenä. Tavaratalon henkilöstömäärä on noin 45-55 henkilöä. Tehtävässä raportoit XXL Sports & Outdoor Oy:n Suomen operatiiviselle johtajalle.

Toivomme hakijalta

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemukseen perustuvia esimiesvalmiuksia. Sinulla on näyttöä vähittäiskaupan myynnin tai myymälän vastuutehtävistä ja niissä onnistumisesta. 

Olet energinen ja positiivisesti jämäkkä liiketoiminnan vetäjä ja ihmisjohtaja, jolla on kyky ylläpitää yksikössään vahva voittamisen kulttuuri. Leadership-, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot sekä järjestelmällisyys, huolellisuus ja ahkeruus ovat tärkeitä ominaisuuksia tehtävässä onnistumiseksi. Tehtävä edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin tai norjan kielen taito katsotaan eduksi. Mikäli sinulla on vahva visio siitä, miten tavarataloa, jossa on erityisen vilkas asiakasvirta, tulee johtaa ja olet valmis tekemään töitä tavoitteiden saavuttamiseksi, voit olla etsimämme henkilö. 

Tarjoamme

Tervetuloa XXL Sports & Outdoorin nopealiikkeiseen ja tuloshakuiseen joukkoon! Tavaratalopäällikkönä pääset muokkaamaan Suomen urheilumarkkinoiden tulevaisuutta ja rakentamaan XXL Sports & Outdoorin menestystä Suomessa. XXL tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen ja konsernin tuen lisäksi haastavan ja keskeisen roolin innostavassa toimintaympäristössä.

Jos onnistuimme herättämään kilpailuviettisi ja olet valmis ottamaan haasteen vastaan, jätä hakemuksesi www.xxl.fi/tyopaikat sivuilla viimeistään 24.10.2018 mennessä.