(Poistunut julkaisusta)

Tavaratalopäällikkö Kluuvi
XXL Sports & Outdoor Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Miksi XXL?

Tavaratalopäällikkönä pääset muokkaamaan Suomen urheilumarkkinoiden tulevaisuutta ja rakentamaan XXL Sports & Outdoorin menestystä Suomessa. Tavoitteemme on nousta Suomen suurimmaksi urheiluvälineketjuksi muutaman vuoden sisällä ja teemme päivittäin töitä tämän saavuttamiseksi. Vaikka olemmekin suuri, pyrimme pitämään asiat yksinkertaisina ilman liiallista byrokratiaa. Tavaratalopäällikkönä vastaat täysin oman talosi henkilöstöstä ja liikevaihdosta. Sinulla on todelliset vaikuttamisen mahdollisuudet. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, johon on mahdollista vaikuttaa omalla tekemisellä sekä haastavan ja keskeisen roolin innostavassa toimintaympäristössä. Työkavereiksesi tulet saamaan kunnianhimoisen jatkuvaa kehittämistä kaipaavan joukon kaupanalan ammattilaisia.

Työtehtävät

Vastaat kokonaisuudessaan XXL tavaratalon myynnistä, tuloksesta ja henkilöstöstä. Johdat ja kehität koko tavarataloa, jonka viidellä osastolla myydään urheiluun, ulkoiluun, retkeilyyn ja eräharrastuksiin liittyviä tuotteita, kuten vaatetusta, varusteita ja tarvikkeita. Toimit tavaratalon osastovastaavien suorana esimiehenä. Tavaratalon henkilöstömäärä on noin 50 henkilöä. Tehtävässä raportoit XXL Sports & Outdoor Oy:n Suomen operatiiviselle johtajalle.

Toivomme hakijalta

Sinulla on näyttöä tuloksellisesta vähittäiskaupan myynnin johtamisesta tai myymälän vastuutehtävistä ja niissä onnistumisesta. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta aikaisemmasta esimiestyöstä kaupanalalta. 

Olet energinen ja positiivisesti jämäkkä liiketoiminnan vetäjä ja ihmisjohtaja, jolla on kyky ylläpitää yksikössään vahva voittamisen kulttuuri. Leadership-, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot sekä järjestelmällisyys, huolellisuus ja ahkeruus ovat tärkeitä ominaisuuksia tehtävässä onnistumiseksi. Olet henkilö joka saa asiat tapahtumaan tiimin vahvuuksia käyttäen sekä sinulla on taitoa ja halua kehittää kollegoitasi jatkuvasti sekä olet valmis tekemään päivittäin töitä tavoitteiden saavuttamiseksi. Tehtävä edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin tai norjan kielen taito katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko?

Tervetuloa XXL Sports & Outdoorin nopealiikkeiseen ja tuloshakuiseen joukkoon!

Jos onnistuimme herättämään kilpailuviettisi, jätä hakemuksesi viimeistään 16.12.2019 mennessä.