(Poistunut julkaisusta)

Tavaran vastaanottaja päivävuoroon
Oy Combi Cool Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Haluatko päästä osaksi tiivistä ja rentoa työporukkaa varastolle?

Etsimme reipasta työntekijää kylmälaitteita käsittelevään varastoon. Kyseessä on kokoaikainen työ 31.8.2021 asti ja aloitus on heti sopivan henkilön löydyttyä. Duuni tehdään arkisin klo 8-16 välillä, mutta mahdollisuus työskennellä myös klo 7-15 välillä jos tämä soveltuu sinulle paremmin. Varasto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsinki-Vantaan lentokentän kupeessa osoitteessa Pakkalantie 19, 01510 Vantaa

Miltä työpäiväsi näyttää?

Päivän aikana työskentelet pääsääntöisesti tavaran vastaanotossa, mutta työnkuvaasi sisältyy myös tuotteiden keräilyä listan avulla ja lähettämötyötä lämpimässä varastossa. Tuotteet ovat pääsääntöisesti hieman raskaampia ilmastointilaitteita, eli toivottavasti nautit fyysisestä työstä. Pelkästään käsipelillä ei tarvitse pärjätä, sillä käytössäsi on työntömasto- sekä vastapainotrukin lisäksi lavansiirtovaunu.

Oletko meidän tekijämme?

Hakemus kannattaa jättää, mikäli kiinnostuit tehtävästä ja sinulta löytyy aiempaa kokemusta tavaran vastaanotosta sekä trukkikokemusta arvostamme valintaa tehdessämme. Etsimme ennen kaikkea hyvää tyyppiä, jolta löytyy motivaatiota tehdä tarkkuutta vaativaa varastotyötä. Sinun ei siis tarvitse olla varaston kovin ammattilainen, sillä tarjoamme tehtävään kattavan perehdytyksen.

Mikäli innostuit tästä paikasta, niin jätä hakemuksesi heti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!