(Poistunut julkaisusta)

Tavaran vastaanottaja Maskulle
Maskun Kalustetalo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Kiinnostaisiko sinua mahdollisuus työskennellä yhden Suomen johtavimman kalustetalon logistiikan parissa? Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään täysin uudessa logistiikkakeskuksessa tavaran vastaanottotehtävissä.

Etsimme Maskulle varastotyöntekijöitä vastaanottotehtäviin tammikuussa valmistuvaan logistiikkakeskukseen. Työt on mahdollista aloittaa marras-joulukuussa Hyvinkäällä sijaitsevassa varastossa tai vaihtoehtoisesti myös suoraan Mäntsälän uudessa logistiikkakeskuksessa tammi-helmikuun aikana. Töitä tehdään vuoroviikoin aamuvuorossa klo 6-14 ja vuoroviikoin iltavuorossa klo 14-22.

Tehtävässä pääset työskentelemään saapuvien kuljetusten purku, tarkistus ja hyllytystehtävissä. Työssä pääset käyttämään apuna lavansiirtovaunuja ja/tai työntömastotrukkia. Työssä pärjääminen vaatii rautaisen asenteen ja halun työskennellä mahtavassa työporukassa. Aikaisempi kokemus vastaavien tehtävien parissa työskentelystä katsotaan eduksi, mutta ei ole tehtävässä suoriutumisen kannalta välttämätöntä, sillä työtehtäviin ja työkoneiden käyttöön järjestetään kattava perehdytys.

Paikkoja tehtävään on auki useampia ja työt on mahdollista aloittaa jo marras-joulukuun vaihteessa. Mikäli innostuit mahdollisuudesta päästä osaksi Maskun energistä ja tekeväistä työporukkaa, jätä hakemuksesi pikimmiten.