(Poistunut julkaisusta)

TATE-laskentapäällikkö (useita paikkakuntia)
Granlund

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2020

Kustannusohjaus on Granlundille strategisesti erittäin tärkeä asia. Haluamme, että asiakkaamme saavat aina ajantasaisen tiedon erilaisten suunnitteluratkaisujen kustannusvaikutuksista. Kaipaamme kustannusohjauksen prosessia koordinoimaan henkilöä, jolle tarkan ja hyvin lasketun tiedon tuottaminen on tärkeää. Siksi haemme nyt Granlund-konserniin

Talotekniikan laskentapäällikköä.

Toimipisteesi voi sijaita missä tahansa päin Suomea, meillä on kaikkiaan 23 toimipistettä, joista valita.

Granlundilla on vahva asema talotekniikan saralla: olemme jo vuosia olleet taloteknisen suunnittelun markkinajohtaja Suomessa. Tulet olemaan todella tärkeässä roolissa koko konsernimme talotekniikan kustannusohjauksen kehityksessä. Vedät konsernin laajuista virtuaaliorganisaatiota, jonka tarkoitus on yhdenmukaistaa toimintatapoja ja tehostaa kustannusohjausta.

Tehtäväsi on yhdistää granlundilaisten laskentaosaaminen Suomen laajuisesti, löytää kuhunkin projektiin parhaat tekijät ja huolehtia, että lopputulema on asiakkaalle mieluinen.

Tehtäviisi kuuluu myös myyntiä ja markkinointia, kuten asiakastapaamisia ja tarjousten tekemistä. Tehtävästä suoriutuminen edellyttää tiivistä yhteistyötä toimipisteidemme vetäjien, talotekniikan suunnittelijoiden ja asiakkaiden kanssa.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Meitä granlundilaisia yhdistää aito välittämisen kulttuuri ja halu auttaa kaveria. Olemme työntekijöidemme omistama yritys ja hommat hoituvat meillä sutjakkaasti ilman ylimääräisiä kiemuroita.

Meillä voit laajentaa osaamistasi koulutuksissa, oppia uutta työkavereiltasi tai kasvattaa kokemustasi monipuolisten työtehtävien ja projektien parissa. Valitse ammatillisen kehittymisen suuntasi ja etene kohti sinulle sopivaa tavoitetta – esimiehesi ja tiimisi kannustamana.

Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään reilusti kohtelevana työnantajana. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut.

Mitä toivomme sinulta?

  • Koulutus: Talotekniikan insinööri/YAMK/DI tai pitkä työkokemus vastaavista työtehtävistä
  • Työkokemus: Sinulla pitäisi olla vähintään viiden vuoden työkokemus talotekniikan suunnittelusta tai vastaava kokemus urakoinnin kustannuslaskennasta
  • Sinulla on hyvät projektipäällikön ominaisuudet sekä hyvä organisointi- ja projektinjohtokyky
  • Haluat kehittää talotekniikan kustannusohjausta kilpailueduksemme ja erottautumistekijäksemme
  • Yleisimpien kustannuslaskentaohjelmien tuntemus katsotaan eduksi (esim. Haahtela-TAKU, Broker)

Innostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakulomakkeellamme viimeistään 20.9.2020.

Lisätietoja tehtävästä antavat Granlund Pohjanmaa Oy:n toimitusjohtaja Pekka Pajuniemi, p. 0405530986 pekka.pajuniemi@granlund.fi ja liiketoimintajohtaja Jari Salmi, p. 043 8200 487 / jari.salmi@granlund.fi