Tasoleikkaaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Oletko kiinnostunut vakituisesta tasoleikkaajan tehtävästä, jossa pääset osaksi graafisen alan kasvuyritystä? Jatka lukemista, sillä tässä työympäristössä tulet viihtymään!

Haemme nyt asiakkaallemme TASOLEIKKAAJAA Vantaalle vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Tasoleikkaajana työskentelet osana tuotantoprosessia ja vastaat osaltasi tuotannon kasvavaan kysyntään. Asiakkaille tarjottavaan valikoimaan kuuluu koko graafisen alan tuotetarjoama, joten toivomme sinulta eri materiaalien hyvää tuntemusta sekä aiempaa työkokemusta tasoleikkaajan tehtävistä. Työ tulee olemaan 2-vuorotyötä sisältäen aamu- ja iltavuoroja.

Tarjoamme sinulle erinomaiset puitteet työntekoon, kunnolliset työvälineet sekä avoimen ja iloisen työyhteisön, jossa panostetaan jokaisen työntekijän ammatilliseen osaamiseen. Mikäli tulet kauempaa, voi asiakkaamme tarjota apua asunnon etsimisessä!

Jos kiinnostuit, täytä sähköinen työhakemuksesi mahdollisimman pian tai ota yhteyttä suoraan Henkilöstökonsultti Emmi Sivéniin, 050 599 9210 / emmi.siven@personalhuset.fi, niin sovitaan haastatteluaika. 

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1307543
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.10.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa