(Poistunut julkaisusta)

Tasoleikkaaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2019

Oletko kiinnostunut tasoleikkaajan tehtävästä, jossa pääset osaksi graafisen alan kasvuyritystä? Jatka lukemista, sillä tässä työympäristössä tulet viihtymään!

Haemme nyt asiakkaallemme TASOLEIKKAAJAA Vantaalle kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Tasoleikkaajana työskentelet osana tuotantoprosessia ja vastaat osaltasi tuotannon kasvavaan kysyntään. Asiakkaille tarjottavaan valikoimaan kuuluu koko graafisen alan tuotetarjoama, joten toivomme sinulta eri materiaalien hyvää tuntemusta sekä aiempaa työkokemusta tasoleikkaajan tehtävistä. Työ tulee olemaan 2-vuorotyötä sisältäen aamu- ja iltavuoroja.

Tarjoamme sinulle erinomaiset puitteet työntekoon sekä avoimen ja iloisen työyhteisön, jossa panostetaan jokaisen työntekijän ammatilliseen osaamiseen. Mikäli tulet kauempaa, voi asiakkaamme tarjota apua asunnon etsimisessä!

Jos kiinnostuit, täytä sähköinen työhakemuksesi mahdollisimman pian tai ota yhteyttä suoraan henkilöstökonsultti Emmi Sivéniin, 050 599 9210 / emmi.siven@personalhuset.fi, niin sovitaan haastatteluaika. 

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.