Tasoitetyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajakseksi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Rekrytoimme asiakasyrityksellemme tasoitetyöntekijää uudis- ja saneerauskohteisiin. Kohteet ovat kerrostaloja Tampereen alueella.

Työtehtäviin kuuluu lattian ja seinien tasoitus, muun muassa porraskäytävissä. Haemme toimeliasta ja tehokasta tyyppiä, joka ei kaihda työntekoa! Työturvallisuuskortti on työn saannin edellytys, ja tarvittaessa voit varata koulutuksen itsellesi täältä: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi/korttikurssit/pirkanmaa.

Tarjoamme Sinulle mahtavan työporukan WorkPowerin toimistolla, vaihtuvia työsuhde-etuja sekä kilpailukykyisen palkan! Kuulostaako sopivalta? Hae heti, ja kerro meille itsestäsi!

Lisätietoja antaa tarvittaessa HR-koordinaattori Juuli Friberg p. 040 590 2825.

Avainsanat: tasoitetyöntekijä, kokoaikatyö, tasoitus

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1267828
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.6.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere