(Poistunut julkaisusta)

Tasoitetyöntekijä (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Haemme asiakkaallemme

TASOITETYÖNTEKIJÄÄ

vaihteleviin työkohteisiin Pirkanmaalle!Työtehtävät sisältävät tasoitteen levitystä käsin tai koneellisesti ja työtä tehdään uudis- ja saneerauskohteissa Pirkanmaalla. Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta tasoitetyön eri työvaiheista, erityisesti koneella tehtävästä ylitasoituksesta. Kokemustakin tärkeämpää on kuitenkin hyvä asenne sekä kyky ja halu oppia uutta.

Työnkuva on laaja, joten edellytämme valittavilta henkilöiltä hyvää fyysistä kuntoa, ammattitaitoa ja oma-aloitteista asennetta työtä kohtaan. Hakijalla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Kyseessä on kokoaikainen päivätyö klo 7.30-16, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena ja sinulla on hyvä mahdollisuus työllistyä yritykseen pitkäaikaisesti.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta pikimmiten, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=595 

Lisätietoja tehtävästä saat Alen Consulting Oy:n seniorikonsultti Minna Mansikkamäeltä arkisin klo 8-16, p. 044 740 4505.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi