(Poistunut julkaisusta)

Täsmäkoulutuksen kautta metallialan ammattilaiseksi! Go On Jyväskylä
Go On Jyväskylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018

Kiinnostaako pitkäaikainen työ metallialalla? Työllisty täsmäkoulutuksen kautta Finse Oy:lle!

Finse Oy on vuonna 1989 perustettu metallialan perheyritys, joka on erikoistunut raskaan kaluston alustaosiin ja erityisesti pakokaasujärjestelmiin. Finsen tehtaat sijaitsevat Lievestuoreella, reilun 20 kilometrin päässä Jyväskylästä, ysitien varressa. Käytössä on kaksi siistiä ja valoisaa 2100 m2 tuotantotilaa 300 metrin päässä toisistaan.

Finsen huiman kasvun johdosta järjestämme hitsaajien koulutuksen osaavan työvoiman saamiseksi. Koulutus järjestetään Finse Oy:n tiloissa ja koulutuksessa jokainen osallistuja perehdytetään Finsellä tehtävään putkihitsaukseen, sekä muihin metallialan työtehtäviin. Koulutus kestää osallistujien kokemustasosta riippuen 2-4 viikkoa, jonka jälkeen jokainen valmistunut työllistyy Go On Jyväskylän kautta Finse Oy:lle.

Koulutusajalta maksetaan harjoittelijan palkka.

Odotamme Sinulta:
- Valmiutta 2-vuorotyöhön
- Reipasta asennetta
- Kiinnostusta metallialaa kohtaan

Hitsaustaito tai metallialan koulutus katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on motivaatio ja aito halu oppia!

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden työllistyä ilman aiempaa kokemusta monipuolisten metallialan työtehtävien pariin.

Koulutus alkaa jo 26.3, joten laita hakemus heti oheisen linkin kautta!

Lisätietoja koulutuksesta ja Finsen työstä antaa Go On Jyväskylä, HR- ja rekrytointiasiantuntija Hanna Tavast, 040 173 9797, hanna.tavast@go-on.fi