(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa työhön kutsuttavia rakennussiivoojia
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Etsitkö omatoimista ja liikkuvaa työtä, joka vaatii myös hyvää fyysistä kuntoa?

 

Jos mielenkiintosi heräsi, älä karkaa minnekään, sillä etsimme tarvittaessa työhön kutsuttavia 

 

RAKENNUSSIIVOOJIA

 

määräaikaiseen työsuhteeseen Joensuuhun. Haemme joukkoomme motivoituneita ja positiivisen asenteen omaavia tyyppejä huolehtimaan rakennustyömaan ylläpito- ja loppusiivouksista. Työ sisältää muun muassa ikkunoiden pesuja, alakattojen yläpuolisten tilojen puhdistusta sekä lattioiden käyttöönottopesuja. Työtä tehdään pääasiassa arkisin aamu- ja päivävuorossa. Viikkotyöaika vaihtelee työmäärän mukaan. 

 

Tässä tehtävässä aikaisempi siivouskokemus tai alan koulutus nähdään plussana, mutta ennen kaikkea toivomme hakijalta reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä! Tarkkuus, luotettavuus sekä itseohjauteneisuus ovat valttikorttejasi tässä hommassa. Työn fyysisyyden takia hakijalta odotetaan myös hyvää fyysistä kuntoa.  

 

Me puolestaan tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kiertotalouden pariin - tekemään merkityksellistä työtä. Perehdytämme sinut työhön ja tuemme sinua arjen keskellä. Tämän lisäksi meillä on kattava työterveyshuolto, kuntosalietuja, sekä liikunta- ja kulttuuriseteliedut. 

 

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Määräaikaisuus kestää ainakin elokuun loppuun ja paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta!