Tarvittaessa työhön kutsuttava siivooja
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Oletko tottunut fyysisesti raskaaseen työhön?

Etsimme fyysiseen työhön tottuneita SIIVOOJIA keikkatyöhön asiakaskohteeseemme Suolahdelle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Tehtävässä vastaat ylläpitosiivouksesta tehdaskohteessa Suolahdessa. Työaika on pääasiassa lauantaisin klo 6-16 välillä. Tunteja on saatavilla myös muissa kohteissa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Tässä tehtävässä et välttämättä tarvitse aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä, mutta se lasketaan eduksi. Perehdytämme sinut hyvin tehtävääsi, joten hyvä asenne ja kiinnostus oppia vievät pitkälle. Siivoustyö on meillä aina myös asiakaspalvelua, joten toivomme sinulta myös suomen kielen osaamista. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Työ tehdaskohteessa on erityisen raskasta fyysisesti joten tarvitset rautaisen kunnon työssä menestymiseen.

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 24.1.2021 ja työ alkaa mahdollisimman pian.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot