(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa työhön kutsuttava siivooja
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020

Onko sinulla kyky ja tahto tehdä muiden arjesta sujuvampaa? Toivotko työsi sisältävän sankokaupalla asiakaspalvelua?

 

Meillä L&T:llä voisi olla juuri Sinulle sopiva työpaikka! Haemme tiimiämme täydentämään

 

TARVITTAESSA TYÖHÖN KUTSUTTAVAA SIIVOOJAA

 

vakituiseen työsuhteeseen Savonlinnaan. Etsimme reipasta siivoojaa tekemään sijaisuuksia ja huolehtimaan asiakaskohteemme tilojen siivouksesta sekä tietenkin positiivisesta asiakaskokemuksesta. Sijaisuuksien tarve on usein äkillinen, joten työ edellyttää joustoa ja nopeaa reagointikykyä. Sijaisuuksia on tarjolla niin aamu-, päivä- että iltakohteissa.

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Emme vaadi sinulta alan koulutusta tai vankkaa siivouskokemusta, vaan arvostamme ennen kaikkea reipasta asennetta ja halua kehittyä. Luotettavuus, itseohjautuneisuus sekä positiivinen asenne vievät sinut pitkälle tässä tehtävässä!

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. 

 

Oletko se juuri sinä, ketä täällä jo odotamme?

Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja asiassa edetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.