(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa työhön kutsuttava siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Etsitkö pientä lisätienestiä opiskelujen tai kenties toisen työn ohelle? Nautitko itsenäisestä ja omatoimisesta työstä, jossa mikään päivä ei ole samanlainen?

 

Jos vastasit kyllä, älä karkaa minnekään, sillä etsimme siivoustiimiämme täydentämään 

 

TARVITTAESSA TYÖHÖN KUTSUTTAVAA SIIVOOJAA

 

vakituiseen osa-aikatyöhön Ouluun. Haemme keikkalaista tuuraamaan vakituisia työntekijöitämme, jolloin pääset työssäsi huolehtimaan usean eri asiakaskohteen tilojen ylläpito- ja perussiivouksesta. Koeajalla työaika on tarvittaessa työhön kusuttava, mutta koeajan jälkeen työaika voidaan tarkentaa vakituiseksi osa-aikatyöksi. Kohteissa työskennellään tarvittaessa maanantaista sunnuntaihin, pääasiassa aikavälillä 6:00-16:00. Olet myös tarvittaessa valmis tekemään iltavuoroja.

 

Emme vaadi sinulta alan koulutusta tai vankkaa siivouskokemusta, vaan arvostamme ennen kaikkea reipasta asennetta ja halua kehittyä! Hakijalta toivotaan suomen kielen perustason osaamista sekä B-luokan ajokorttia kohteiden välillä siirtymisen takia. Myös luotettavuus, itseohjautuneisuus sekä positiivinen asenne vievät sinut pitkälle tässä tehtävässä!

 

Eikös kuulostakin hyvältä? Mikäli mielenkiintosi heräsi, kerro meille lisää itsestäsi ja naputtele hakemuksesi oheisen linkin kautta. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli sinulla on tässä vaiheessa jotain kysyttävää, saat lisätietoa meistä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan nettisivujemme kautta.