(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa työhön kutsuttava siivooja Hervantaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?


Etsimme nyt joustavia ja itsenäiseen työhön kykeneviä TARVITTAESSA TÖIHIN KUTSUTTAVIA SIIVOOJIA asiakaskohteeseemme Tampereelle, Hervantaan.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta toimistoympäristössä. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 6-14 välille. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja töihin tarvittaessa kutsuttava. Työtunteja tehtävässä kertyy tuurausluontoisesti vaihdellen, tarpeen mukaan.


Työssäsi tarvitset hyvää fyysistä peruskuntoa, sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Aikaisempi kokemus siivousalan työtehtävista ja alalle soveltuvan koulutuksen katsomme eduksi. Viihdyt tehtävässä jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote, sekä positiivinen asenne työntekoon.


Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 3.2.2020 ja työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -