(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa työhön kutsuttava siivooja Espooseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Me pidämme huolta taloista, lattioista ja ihmisistä niiden välillä- tule sinäkin mukaan! Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa 

 

TARVITTAESSA TYÖHÖN KUTSUTTAVAA SIIVOOJAA

 

arkemme helpotukseksi. Työ on vakituinen, tarvittaessa työhön kutsuttavan tehtävä, joka sijaitsee Espoossa ja sen ympäryskunnissa. Tässä tehtävässä huolehdit eri asiakaskohteidemme puhtaudesta reippaan työotteen kera. Kohteisiin voi sisältyä nii päiväkoteja, kouluja, terveys-asemia, uimahallia, asukaspuistoa ja monia muita. Eli työpäiväsi ovat taatusti erilaisia ja monipuolisia! Tarvittaessa töihin kutsuttavana työntekijänä, työtä tehdään tarpeen mukaan. Tässä tehtävässä töitä tehdään arkisin ja halutessasi myös viikonloppuisin iltapainotteisesti.  
 
Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat ehdottomasti plussaa, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten. Luotettava pitää toki myös olla, sillä työ on vastuullista ja itsenäistä. Lisäksi toivomme vähän joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Hallitset sujuvan suomen- tai englannin kielen taidon. Tässä tehtävässä pärjää ilman ajokorttia, mutta toki se on eduksesi, jos sellainen sinulta löytyy. 

 

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa, esimerkiksi oppisopimuskoulutuksella. Hyville tekijöille tarjoamme mielellään myös lisätunteja. Isona talona tarjoamme käyttöösi kaikki henkilökuntaedut, kuten kuntosaliedut, paremman työterveyshuollon ja monia muita. 

 

HAE PAIKKAASI NYT hakulomakkeella, sillä palkkaamme hyvän tekijän heti, kun sopiva löytyy!  

 

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Muistathan, että varsinaisia hakemuksia emme kuitenkaan ota sähköpostilla. :)