(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttavia työntekijöitä hienomekaanisiin huolto- ja korjaustöihin
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019
Toimenkuva
Kiinnostaako Sinua työ mukavassa ja kannustavassa työyhteisössä? Oletko tarkka ja pitkäjänteinen työntekijä, jolta löytyy myös sorminäppäryyttä käsitellä pieniä osia? Pidätkö ongelmien ratkaisusta? Hienoa! Juuri Sinunlaisia henkilöitä me haemme! Asiakkaamme hakee nyt tarvittaessa töihin kutsuttavia työntekijöitä hienomekaanisiin huolto- ja korjaustöihin Vantaalle.

Tehtävä ei vaadi aiempaa kokemusta, sillä saat kattavan perehdytyksen työhön. Työssä pääset huoltamaan ja korjaamaan mm. urheilukelloja, sukellustuotteita ja kompasseja.
Odotamme sinulta
Emme vaadi aiempaa kokemusta tai koulutusta alalta. Eduksi katsomme kellosepän tai hienomekaanikon koulutuksen, sekä työkokemuksen alalta.
Muut tiedot
Tehtävänäsi on tuurata kollegoitasi esimerkiksi sairaustapauksissa ja mahdollisissa ruuhkatilanteissa. Työvuorot sijoittuvat tilanteen mukaan aamuun tai iltaan. Pystyt hyvin vaikuttamaan vuoroihin, joten tehtävä sopii myös esimerkiksi opiskelijalle!

Mikäli kiinnostuit, käy täyttämässä hakemus sivuillamme www.vmp.fi mahdollisimman pian ja merkkaa ”Tarvittaessa töihin kutsuttavia työntekijöitä hienomekaanisiin huolto- ja korjaustöihin” -työtehtävä kiinnostavaksi. Haastattelemme jo hakuaikana. Lisätiedot työtehtävästä antaa HR-Koordinaattori Hanna Rättö arkisin klo 9-15 p. 0403075110 tai hanna.ratto@vmp.fi
Kesto
Sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Hanna Rättö, hanna.ratto@vmp.fi, 0403075110
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 26.01.2019 mennessä.