(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttavia tilaustyöntekijöitä Jyväskylään
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018
Haemme vaativaan teollisuusasiakaskohteeseemme Jyväskylään monitaitoisia ja joustavia tilaustyöntekijöitä hoitamaan tilaustöitä ja monipalveluiden tuurauksia (esim.siivous- ja toimitilapalveluissa) keikkaluontoisesti.

Työnkuvaasi kuuluvat mm. remonttisiivoukset, tuotantokappaleiden puhdistukset, lattioiden perussiivoukset (vahaukset jne.) sekä mm. ylläpitosiivoustehtävät sairauslomituksissa ja aulapalvelun lomitukset. Työtä on pääosin arkisin klo 6 - 16 välillä, mutta asiakkaan tarpeen mukaan myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tunteja kertyy viikossa 0 - 37,5 ja kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde.

Sinulla on reipas ja positiivinen työote, ja siirryt joustavasti tehtävästä toiseen sekä olet tiimihenkinen. Arvostamme aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta perehdytämme joka tapauksessa tehtäviin hyvin. Tärkeintä onkin uuden oppimisesta kiinnostunut asenne ja siivoustyön edellyttämä riittävä fyysinen kunto. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi opiskelijoille.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työkentän sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Tule täydentämään mukavaa porukkaamme!
Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 17.1.2016, mutta paikat täytetään HETI etsimiemme henkilöiden löydyttyä. Työ alkaa mahdollisimman pian.