(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttavia siivoojia
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2020

Lassila ja Tikanojalla rakennetaan parempaa huomista. Tästä syystä olemme ottaneet tehtäväksemme toimia edelläkävijänä muutoksessa. Päivitimme nimittäin alan esimiesroolit tähän päivään, jotta voisimme selkeyttää vastuualueita, vähentää työn määrää ja tehostaa esimiestyötä. Voit tutustua näihin uusiin esimiesrooleihin ylläolevasta videosta.

 

Meillä on nyt hakusessa tyyppi, joka loistaa työssään, tykkää itsenäisestä työskentelystä ja osaa mukautua vaihteleviin työaikoihin! Tämänhetkisten siivoojiemme siirtyessä vakituisiin kohteisiimme, näytönpaikka aukenee uusille arjen sankareille! Haemme 

 

TARVITTAESSA TYÖHÖN KUTSUTTAVIA SIIVOOJIA 

 

Hyvinkään alueelle. Tehtäväsi on kopata vapaat mopit eli siivota ne kohteet, jotka kaipaavat tekijää aina tarpeen tullen. Työpäivät sijoittuvat ma-pe pääasiassa aamuun klo. 6-14 välille. Tosin joskus saattaa olla kohde siivottavana myös iltavuorossa, joten arvostamme joustavuutta. Tehtävästä maksetaan KIPA TES 2= 10,88€/h mukaista palkkaa. Liikkuminen on helpointa autolla, sillä Hyvinkään matkavälit saattavat olla pitkiä, joten voimassaolevasta ajokortista on hyötyä. Mikäli tarmoa vain löytyy, työmatkat taittaa myös polkupyörällä. 

 

Emme vaadi sinulta 10: tä tutkintoa, mutta jotta työt tulisi tehdyksi mahdollisimman tehokkaasti

 

*Siivotessasi monipuolisesti eri kohteita toivoisimme, että sinulla olisi jonkinlaista kokemusta (tai koulutustaustaa) siivousalalta.

*Kommunikoit suomen kielellä kirjallisesti ja suullisesti, sillä työn opastus ja kirjalliset ohjeet ovat suomeksi. Englannin kielestä on myös hyötyä. 

*Omaat perushyvän kunnon, sillä työ on fyysisesti raskasta.

*Tärkeimpiä työkaluja tässä tehtävässä on oma asenne ja motivaatio siivoustyötä kohtaan! 

*Persoonaltasi olet luotettava, tarvittaessa joustava, sekä osaat toimia itseohjautuvasti - onhan työ itsenäistä. 

 

Mitä tarjoamme sinulle? 

 

* Uudessa L&T: n roolissa olevan Palvelumestarin, joka toimii esimiehenäsi ja tsemppaa sinut parhaimpiin tuloksiin viikoittain! 

* Henkilöstöedut, kuten kuntosaliedut ja tavallista kattavamman työterveyshuollon, johon kuuluu sairauskassa

* Henkilöstöetuihimme kuuluvat myös henkilökuntakerhot, sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit

* Meillä on tarjota sinulle konkreettisia ja monipuolisia mahdollisuuksia edetä urallasi esimerkiksi koulutusmahdollisuudet 

* Pääset osaksi kiertotaloutta ja ilahduttamaan muita - merkityksellisellä työlläsi!

 

Hae n-y-t tehtävään oheisen linkin kautta! :) Paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimi nopeasti! 

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Lisääthän viestiisi myös viisinumeroisen ID-numeron, jonka löydät hakulomakkeelta, työtehtävän otsikon vierestä. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.