(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttavia siivoojia
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Oletko parhaimmillasi joustavuutta sekä tarkuutta vaativissa tehtävissä? Onko nopea reagointikyky vahvuuksiasi?

 

Mahtavaa, sillä haemme tiimiämme täydentämään

 

TARVITTAESSA TYÖHÖN KUTSUTTAVIA SIIVOOJIA

 

vakituiseen työsuhteeseen Joensuuhun. Etsimme reippaita siivojia tekemään sijaisuuksia ja huolehtimaan asiakaskohteemme tilojen siivouksesta sekä tietenkin positiivisesta asiakaskokemuksesta. Sijaisuuksien tarve on usein äkillinen, joten työ edellyttää joustoa ja nopeaa reagointikykyä. Sijaisuuksia on tarjolla niin aamu-, päivä- että iltakohteissa. 

 

Emme vaadi sinulta alan koulutusta tai vankkaa siivouskokemusta, vaan arvostamme ennen kaikkea reipasta asennetta ja halua kehittyä! Luotettavuus, itseohjautuneisuus sekä positiivinen asenne vievät sinut pitkälle tässä tehtävässä! 

 

Eikös kuulostakin hyvältä? Mikäli mielenkiintosi heräsi, kerro meille lisää itsestäsi ja naputtele hakemuksesi oheisen linkin kautta. Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli sinulla on tässä vaiheessa jotain kysyttävää, saat lisätietoa meistä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan nettisivujemme kautta.