(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttavia siivoojia
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019

Etsitkö pientä lisätienestiä opiskelujen tai kenties toisen työn ohelle? Nautitko itsenäisestä ja omatoimisesta työstä, jossa mikään päivä ei ole samanlainen?

 

Jos vastasit kyllä, älä karkaa minnekään, sillä etsimme mukavaa siivoustiimiämme täydentämään 

 

TARVITTAESSA TYÖHÖN KUTSUTTAVIA SIIVOOJIA

 

vakituiseen osa-aikatyöhön Espoon Leppävaaraan. Työssäsi pääset huolehtimaan ostoskeskuksen tilojen siivouksesta sekä tietenkin positiivisesta asiakaskokemuksesta. Töitä voi olla sekä aamu-, päivä-, ilta- että viikonloppuvuoroissa tai myös arkisin, joten arvostamme erityisesti nopeaa reagointikykyä ja joustavuutta.

 

Emme vaadi sinulta alan koulutusta tai vankkaa siivouskokemusta, vaan arvostamme ennen kaikkea reipasta asennetta ja halua kehittyä! Luotettavuus, itseohjautuneisuus sekä positiivinen asiakaspalveluhenkisyys vievät sinut pitkälle tässä tehtävässä!

 

Tässä tiimissä on mukava ja työyhteisö ja hyvä yhteishenki! Eikös kuulostakin hyvältä? Mikäli mielenkiintosi heräsi, kerro meille lisää itsestäsi ja naputtele hakemuksesi oheisen linkin kautta. Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli sinulla on tässä vaiheessa jotain kysyttävää, saat lisätietoa meistä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan nettisivujemme kautta.