(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttavia siivoojia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!


Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?


Etsimme nyt kolmea reipasta ja asiakaspalveluhenkistä tarvittaessa töihin kutsuttavaa SIIVOOJAA tiimiimme Kruunupyyhyn.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä vastaat asiakaskohteidemme siivouksesta Kruunupyyssä, Ala-Vetelissä ja Teerijärvellä. Töitä on tilanteiden mukaan arkisin sekä aamu- että iltavuoroissa ja työtunteja kertyy viikosta riippuen vaihdellen. Työvuorot sijoittuvat klo 6-22 väliselle ajalle arkisin. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja tarvittaessa töihin kutsuttavan sopimus.


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta tärkeintä meille on hyvä asenne ja halu oppia tehtävät sekä valmius lähteä töihin lyhyelläkin varoitusajalla. Etsimme tehtävään henkilöitä joilla on B-ajokortti ja mahdollisesti myös oma auto käytössä työkohteiden välillä kulkemisen helpottamiseksi. Lisäksi tarvitset hyvää peruskuntoa ja erittäin hyvää suomen kielen taitoa. Katsomme eduksi suoritetun hygieniapassin ja työturvallisuuskortin.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan todelliseksi ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 15.4.2018, mutta paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -