(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttavia siivoojia Tornioon
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt Tornioon tarvittaessa töihin kutsuttavia   SIIVOOJIA    Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle tarvittaessa töihin kutsuttavan työsuhteen 31.5.2020 asti. Työvuorot sijoittuvat tarpeen mukaan kaikille viikonpäiville aamu tai iltavuoroon kello 6-21 väliin. Täytettäviä tehtäviä on kaksi. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta siivouksesta, sillä perehdytämme sinut töihisi.    Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.     Tehtäväsi?
Siivoojana huolehdit muuttuvien asiakaskohteiden ylläpito- ja perussiivouksesta. Kohteet ovat esimerkiksi elokuvateatteri ja kauppakeskus.  Kohteesta riippuen työtä tehdään joko yhdessä tai parityönä.  Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet. 
 
Mitä odotamme sinulta?
Olet reipas ja tunnollinen ja pidät sovitusta kiinni. Tehtävässä tarvitaan hyvää suomen kielen taitoa ja  fyysistä kuntoa. Lisäksi toivomme, että olet mukava tyyppi ja kanssasi on kiva tehdä töitä.    Kiinnostuitko?
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 18.9.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.      Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 7-15 palvelupäällikkö Ilpo Isomäki p. 040 301 3606.