(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttavia siivoojia Tampereelle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2020

Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt Tampereen kohteisiimme tarvittaessa töihin kutsuttavia

SIIVOOJIA

Mitä Coor tarjoaa sinulle?
Tarjoamme vakituisen ja tarvittaessa töihin kutsuttavan työsuhteen. Työvuorosi sijoittuvat vaihdellen kohteiden mukaan kello 6-23 välille. Palkkaus tehtävään on Kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.

Työtehtäviisi kuuluu perus- ja ylläpitosiivous asiakkaidemme toimipisteissä Tampereella. Kohteet ovat esimerkiksi toimistoja ja laitoksia.

Mitä tarvitset tehtävässä onnistumiseen?
Sinulla on mielellään aikaisempaa kokemusta siivousalalta. Tärkeää on, että olet iloinen asiakaspalvelija ja tartut reippaasti töihin. Olet hyvä työkaveri ja tiedät, että tiimi onnistuu yhteen hiileen puhaltaen. Tarvitset työssä hyvää suomen tai englannin kielen taitoa.

Miten ja milloin voit hakea tehtävään?
Voit hakea tehtävään heti täyttämällä hakulomakkeen, mutta viimeinen hakupäivä on 25.8.2020. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa sähköpostitse palveluesimies Elina Ollinpoika elina.ollinpoika@coor.com ja palvelupäällikkö Johanna Korhonen johanna.korhonen@coor.com.

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja- kampanjassa.

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).