(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttavia siivoojia Ouluun
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2020
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Sopisiko elämääsi tuntityö esimerkiksi opintojen oheen? Haemme nyt Ouluun ylläpitosiivoustehtäviin vakituiseen työsuhteeseen   TARVITTAESSA TÖIHIN KUTSUTTAVIA SIIVOOJIA   Mitä työpäiviisi kuuluu ja mitä odotamme sinulta?
Työvuorosi sijoittuvat vaihdellen kaikille viikonpäiville aamu kuuden ja ilta kymmenen välille.
Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa käyttäjien viihtyvyyden huolehtimalla asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta Oulun talousalueella.  Työ on vahvasti myös asiakaspalvelua, sillä tilojen käyttäjät saattavat olla paikalla työpäiviesi ajan. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja –laitteet, joten aikaa ja hermoja ei kulu väärillä työvälineillä työskentelyyn.  Katsomme eduksesi jos sinulla on aikaisempaa kokemusta siivousalalta tai alan koulutus, esimerkiksi laitoshuoltajan tutkinto.  Kokemuksesi kautta tiedät kuinka huoltaa ja käsitellä erilaisia pintoja ja tiloja. Tehtävässä tarvitset suomen kielen taitoa ja B-ajokorttia. Lisäksi toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja kanssasi on kiva tehdä töitä.   Kiinnostuitko?  
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 11.3.2020  mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.    Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin  palvelupäällikkö Katja Isoniemi 050-4529027.   Käy tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme somessa! Löydät meidät Instagramista (coor_suomi) ja Facebookista (Coor Finland).