Tarvittaessa töihin kutsuttavia siivoojia Oulun talousalueelle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Sopisiko elämääsi tuntityö esimerkiksi opintojen oheen? Haemme nyt Oulun talousalueelle ylläpitosiivoustehtäviin vakituiseen työsuhteeseen
 
TARVITTAESSA TÖIHIN KUTSUTTAVIA SIIVOOJIA
 
Mitä työpäiviisi kuuluu ja mitä odotamme sinulta?
Työvuorosi sijoittuvat vaihdellen kaikille viikonpäiville ja työvuorosi ovat pääsääntöisesti aamussa kello 6-14.
Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa käyttäjien viihtyvyyden huolehtimalla asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta Oulun talousalueella.  Työ on vahvasti myös asiakaspalvelua, sillä tilojen käyttäjät saattavat olla paikalla työpäiviesi ajan. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja –laitteet, joten aikaa ja hermoja ei kulu väärillä työvälineillä työskentelyyn. 
Katsomme eduksesi jos sinulla on aikaisempaa kokemusta siivousalalta tai alan koulutus, esimerkiksi laitoshuoltajan tutkinto.  Kokemuksesi kautta tiedät kuinka huoltaa ja käsitellä erilaisia pintoja ja tiloja. Tehtävässä tarvitset suomen kielen taitoa ja B-ajokorttia. Lisäksi toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja kanssasi on kiva tehdä töitä.
 
Kiinnostuitko?  
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 30.8.2020  mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake. 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Katja Isoniemi 050-4529027, ma-pe 8.00-14.00
Käy tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme somessa! Löydät meidät Instagramista (coor_suomi) ja Facebookista (Coor Finland).

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Lue lisää osoitteesta www.coor.fi/rekrytointi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot