(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttavia siivoojia Oulun alueelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

Viihdytkö reipastahtisessa, fyysisessä työssä? Haluatko tuottaa työlläsi laadukasta palvelua asiakkaidemme arkeen?


Etsimme joustavia TARVITTAESSA TÖIHIN KUTSUTTAVIA SIIVOOJIA asiakaskohteisiimme OULUN SEUDULLE.


ISS siivouspalvelut huolehtiikiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Työtehtävissäsi vastaat asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta. Asiakaskohteemme ovat erilaisia ympäristöjä, joissa pääset tekemään monipuolisia työtehtäviä. Kohteet sijaitsevat Oulun, Oulunsalon, Kempeleen ja Liminkan alueilla. Työsuhteessasi tulet toimimaan tarvittaessa töihin kutsuttavana henkilönä ja työtunteja tarjotaan vaihtelevasti tarpeen mukaan. Työvuorot tulevat sijoittumaan pääsääntöisesti arkipäiville klo 6 – 19 välille sekä satunnaisesti viikonlopuille.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Et tarvitse koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Perehdytämme tehtävään kattavasti, joten kokemusta tärkeämpää ovat oma-aloitteisuus sekä oppimishalukkuus. Odotamme asiakaslähtöisyyttä, reipasta asennetta sekä tarkkaa työskentelyotetta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon sekä suomen kielen taitoa. Katsomme eduksesi suoritetun hygieniapassin ja työturvallisuuskortin. Työssäsi tarvitset B-ajokortin ja oman kulkupelin käyttömahdollisuuden katsomme eduksesi.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 1.4.2020. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä tehtävään.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!
ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka  luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -