(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttavia siivoojia Lappeenrantaan
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Haetko erityisesti iltatöitä? Etsimme nyt Lappeenrantaan 
 
SIIVOOJIA
 
Mitä tarjoamme sinulle?
Työsuhde on vakituinen tarvittaessa töihin kutsuttva. Tehtävä sopii mainiosti esimerkiksi opintojen oheen, sillä tarjolla on etenkin iltavuoroja kello 15 jälkeen. Kohteessa ei työskennellä yksin, vaan pääset osaksi isompaa iloista ja tekevää porukkaa.
 
Mitä työpäiviisi kuuluu ja mitä odotamme sinulta?
Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa käyttäjien viihtyvyyden siivoamalla toimisto- ja luokkatiloja oppilaitosympäristössä. Työ on vahvasti myös asiakaspalvelua, sillä tilojen käyttäjät ovat paikalla työpäiviesi ajan. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja –laitteet, joten aikaa ja hermoja ei kulu väärillä työvälineillä työskentelyyn. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta siivousalalta, mutta voit vakuuttaa meidät myös asenteellasi. Kun pääset jyvälle asioista, työ on itsenäistä, mutta kaverilta saa tarvittaessa apua. Tehtävässä tarvitset suomen kielen taitoa. Lisäksi toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja kanssasi on kiva tehdä töitä.
 
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.  
  
Kiinnostuitko?  
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 29.9.2019 mennessä. Odottelemme jo uusia työkavereitamme ja luemme hakemuksia jo hakuaikana. 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Marja-Liisa Muhli p. 050 470 2457