(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttavia siivoojia Kemi-Tornioon
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2020
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Haetko osa-aikaista työtä, mikä olisi helposti sovitettavissa esimerkiksi opintojen oheen?  Etsimme nyt Kemi-Tornioon   TARVITTAESSA TÖIHIN KUTSUTTAVIA  SIIVOOJIA   Mitä työpäiviisi kuuluu ja mitä odotamme sinulta?
Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa käyttäjien viihtyvyyden siivoamalla toimisto- ja luokkatiloja oppilaitosympäristössä. Työ on vahvasti myös asiakaspalvelua, sillä tilojen käyttäjät ovat paikalla työpäiviesi ajan. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja –laitteet, joten aikaa ja hermoja ei kulu väärillä työvälineillä työskentelyyn. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta siivousalalta.  Kokemuksesi kautta tiedät kuinka huoltaa ja käsitellä erilaisia pintoja ja tiloja. Tehtävässä tarvitset suomen kielen taitoa. Lisäksi toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja kanssasi on kiva tehdä töitä.   Mitä tarjoamme sinulle
Työsuhde on vakituinen ja tarvittaessa töihin kutsuttava. Työvuorot sijoittavat tarpeen mukaan kaikille viikonpäiville ja ovat sovittavissa aamulle kello 6-10 tai iltaan 16 – 18.30. Palkkaus tehtävässä on Kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.   Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.     Kiinnostuitko?  
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 20.10.2020 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.    Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Irina Leppioja, puh. 050 4634 168, arkisin klo 7-15.
Meihin coorilaisiin ja arkeemme voit käydä tutustumassa myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).