(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttavia siivoojia Kemi-Tornio
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2020

Haluatko olla mukanamme luomassa tiloja, joissa on hyvä olla? Tiimimme kaipaa nyt apukäsiä yllättäviin tilanteisiin, ja etsimme TARVITTAESSA TÖIHIN KUTSUTTAVIA SIIVOOJIA teollisuuden kohteeseen KEMI-TORNIO ALUEELLE.


Haemme tuuraajia teollisuuden asiakaskohteeseemme. Työvuorot tulevat sijoittumaan monipuolisesti arkipäiville ja viikonlopuille klo 7 – 18 välille, kerrothan meille toiveesi työvuorojen suhteen. Tuuraukset voivat tulla lyhyelläkin varoitusajalla tai tarvittaessa - jos niin haluat - voit tehdä pidempiäkin tuurauksia. Kerro meille, miten olet käytettävissä ja minkälainen elämäntilanteesi on tällä hetkellä. Työsuhde tulee olemaan tarvittaessa töihin kutsuttava ja vakituinen.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Perehdytämme tehtävään kattavasti, joten kokemusta tärkeämpää ovat oma-aloitteisuus sekä motivaatio tuottaa laadukasta palvelua asiakkaillemme. Katsomme eduksesi aikaisemman siivoustyökokemuksen sekä alalle sopivan koulutuksen tai keskeneräiset opinnot. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta työvuorojen suhteen. Työn fyysisyyden huomioon ottaen sinulla tulisi olla hyvä peruskunto. Kommunikoithan sujuvasti suomeksi tai englanniksi. Oman auton käyttömahdollisuus on selkeä etu, sillä kohteeseen ei ole julkista liikennettä.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Olemme tehneet tänä vuonna digiloikan perehdytys- ja koulutuspolkuihimme, käy lukemassa lisää täältä. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta., tässä tehtävässä PL3 (11,43€/tunti). Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Voit käydä lukemassa siivoojan työstä digilehdestämme työntekijämme Karoliinan kertomana täältä.


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 15.11.2020. Saatamme haastatella jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa, ja pääset aloittamaan tehtävässä jo marraskuun 2020 aikana.


ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.