(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttavia perussiivoojia
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Oletko parhaimmillasi joustavuutta sekä tarkuutta vaativissa tehtävissä? Nautitko itsenäisestä ja omatoimisesta työstä, jossa mikään päivä ei ole samanlainen?

 

Jatka lukemista, sillä haemme tiimiämme täydentämään

 

TARVITTAESSA TYÖHÖN KUTSUTTAVIA PERUSSIIVOOJIA

 

vakituiseen työsuhteeseen Joensuuhun. Työssäsi pääset yhdessä tiimisi kanssa huolehtimaan asiakaskohteidemme tilojen perussiivouksesta sekä tietenkin positiivisesta asiakaskokemuksesta. Perusiivoukset pitävät sisällään ikkunoiden pesua, lattioiden peruspesua sekä vahausta ja yläpölyjen poistoa. Työtä tehdään vaihtelevasti joko aamuisin tai iltaisin, riippuen työtehtävästä ja asiakaskohteesta. Työtä tehdään pääsääntöisesti Joensuun alueella, mutta silloin tällöin työ vie myös muihin lähikuntiin. 

 

Emme vaadi sinulta alan koulutusta tai vankkaa siivouskokemusta, vaan arvostamme ennen kaikkea reipasta asennetta ja halua kehittyä! Luotettavuus, itseohjautuneisuus sekä positiivinen asenne vievät sinut pitkälle tässä tehtävässä! 

 

Eikös kuulostakin hyvältä? Mikäli mielenkiintosi heräsi, kerro meille lisää itsestäsi ja naputtele hakemuksesi oheisen linkin kautta. Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli sinulla on tässä vaiheessa jotain kysyttävää, saat lisätietoa meistä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan nettisivujemme kautta.