(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttavia monipalvelutyöntekijöitä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2020

Viihdytkö reipastahtisessa, fyysisessä työssä? Haluatko tuottaa työlläsi laadukasta palvelua asiakkaidemme arkeen?


Etsimme reippaalla ja joustavalla asenteella varustettuja MONIPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ asiakaskohteeseemme TURKUUN.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Tässä tehtävässä huolehdit asiakaskohteemme siivous-, astiahuolto- ja keittiön avustavista tehtävistä. Työympäristönä on lääketeollisuuskohde Turun keskustan läheisyydessä. Työ on keikkaluontoista ja tulet toimimaan tarvittaessa töihin kutsuttavana työvoimana. Työtä tehdään arkisin ja viikonloppuisin aamu-, päivä- ja iltavuoroissa klo 6 – 00 välillä. Työvuorot ovat pituudeltaan 4 – 7,5 tuntia tarpeen mukaan, viikoittain työtunteja tulee kertymään 0 – 37,5 tuntia. Kerrothan hakemuksessasi lisää tämän hetkisestä elämäntilanteestasi ja miten pystyisit työskentelemään.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Perehdytämme tehtäviin kattavasti, joten kokemusta tärkeämpää ovat oma-aloitteisuus sekä motivaatio tuottaa laadukasta palvelua asiakkaillemme. Katsomme eduksesi aikaisemman siivous- ja/tai ravintola-alan työkokemuksen sekä sopivan koulutuksen tai keskeneräiset opinnot. Toivomme sinulta joustavuutta sekä tarmokkuutta oppia uutta sekä motivaatiota toimia erilaisissa työtehtävissä. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon sekä erinomaista suomen kielen taitoa. Katsomme myös eduksesi suoritetun työturvallisuuskortin ja hygieniapassin.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 23.8.2020. Saatamme haastatella jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työt alkavat sopimuksen mukaan tehtävään soveltuvien henkilöiden löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -