(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttavia monipalvelutyöntekijöitä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Etsimme nyt asiakaspalveluhenkistä ja reippaalla työotteella varustettua monipalvelutyöntekijää siivoukseen ja keittiön aputöihin Tampereelle. 


Tässä tehtävässä vastaat asiakaskohteemme siisteydestä sekä keittiön aputöistä oppilaitosympäristössä. Työt voi tehdä joko aamuisin tai iltaisin ja työtunteja kertyy vaihtelevasti 3h päivässä ja viikossa noin 10 tuntia. Työ sopii erinomaisesti opiskelijalle tai lisäansioksi toisen työn ohelle.


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä joustavuutta työajoissa.


ISS:llä saat hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison sekä kansainvälisen yrityksen tuen.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 16.9.2018.

ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Työntekijöillämme on päivittäin yli 200 000 asiakaskohtaamista, jotka he hoitavat aidolla palveluasenteella, "Service with a Human Touch". Asiakaslähtöisen palvelukokemuksen lisäksi koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.

- ISS on savuton työpaikka -