(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttavia matalapainepesijöitä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019

Oletko aamun torkku ja illan virkku? Nautitko fyysisestä työstä, jonka voit yhdistää tarkkaan työskentelyyn elintarvikehygienian parissa?


Etsimme nyt tarvittaessa töihin kutsuttavia PAINEPESIJÖITÄ vahvistamaan tiimiämme SÄKYLÄÄN.

ISS:n elintarviketeollisuuden palvelut on erikoistunut elintarviketeollisuuden yritysten tuotantotilojen ja -laitteiden puhtauspalveluihin sekä tuotantohygienian ylläpitoon. Toiminnan lähtökohtana on asiakkaan tuotantoprosessien syvä tuntemus sekä prosessien mukaan räätälöidyt hygienia- ja palveluratkaisut.

Tehtävässä olet osa erikoistiimiä, jolla on osaamista kaikilla elintarviketeollisuuden puhdistuksen aloilla. Koulutamme sinut huolellisesti tehtäviin eikä sinulla näin ollen tarvitse siis olla aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä. Työskentely painottuu ilta-/yöaikaan klo 19-06 välille arkisin ja satunnaisesti viikonloppuisin, joten olethan yökukkuja? Työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava ja vakituinen.

Työssä menestyminen edellyttää hyvää omaksumiskykyä sekä joustavuutta. Olet myös kiinnostunut haastavista sekä monipuolisista työtehtävistä. Työssä onnistuminen edellyttää sinulta omatoimisuutta, asiakaslähtöisyyttä sekä kiinnostusta elintarviketuotantotilojen puhdistukseen. Hyvä fyysinen kunto on tehtävässä jaksamisen peruspilari. Tehtävässä tarvitaan myös suomen ja/tai englannin kielen taitoa ja hygieniapassi sekä työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!Tutustu ISS palveluihin työnantajana lisää tästä linkistä.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus tehtävään jo tänään ja liity ammattilaistemme joukkoon. Hakuaikaa päättyy 20.6.2019, mutta huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka –