(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttavia kiinteistönhuollon kausiapulaisia Rovaniemelle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020
Onko sinulla haussa keikkatyö Rovaniemeltä? Onko sinulla hieman aikaisempaa kokemusta kiinteistönhuollosta tai opiskeletko kenties alaa?
 
Meillä on sinulle sopiva pesti vapaana. Haemme nyt talvikaudelle tarvittaessa töihin kutsuttavia
 
KIINTEISTÖNHUOLLON KAUSIAPULAISIA
 
Tarjoamme sinulle tarvittaessa töihin kutsuttavan ja määräaikaisen työsuhteen 31.5. asti. Tuntityöntekijänä tuntisi vaihtelevat 0-37,5 tunnin välillä ja työvuoroja on tarjolla pääsääntöisesti lumiseen aikaan. Kevään koittaessa, on mahdollista, että hommat jatkuvat kokoaikaisena kesätyöntekijänä.
 
Kausiapulaisena teet käsilumitöitä taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen pihoilla ja tarvittaessa avustat muissa kiinteistönhoitotehtävissä. Toivomme sinulta kiinteistönhoidon perusosaamista ja suomen kielen taitoa. Tarvitset työssä B-ajokorttia ja toivomme että sinulla on Työturvallisuuskortti. Työvuorosi alkavat usein jo kukonlaulun aikaan, joten olethan aamuvirkkua sorttia. 
 
Perehdytämme sinut työtehtäviisi  ja pääset osaksi reipasta ja kehittymishaluista työyhteisöä jossa panostamme työturvallisuuteen ja hyvään työilmapiiriin.  
 
Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Tomi Koistinen tomi.koistinen@coor.com.   Käy tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös somessa. Löydät meidät Instagramista (coor_suomi) ja Facebookista (Coor Finland).