(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttavia hotellisiivoojia Ouluun
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2020
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt  Oulussa sijaitsevaan hotelliin   HOTELLISIIVOOJAA   Työsuhde on vakituinen ja tarvittaessa töihin kutsuttava. Työvuorot sijoittuvat kaikille viikonpäiville kello 9-17 välille. Työtehtäviisi kuuluu pääasiallisesti kerrossiivouksen tehtävät.   Mitä tarvitset tehtävässä onnistumiseen?
Etsimme iloiseen joukkoomme reippaita työstä innostuvia ja luotettavia työkavereita. Vaikka työ on itsenäistä ja hektistä apua saa tarvittaessa aina työkaverilta. Olet erinomainen asiakaspalvelija ja sinulla on silmää yksityiskohdille. Sinulla on aikaisempaa kokemusta kerrossiivouksesta ja viihdyt nopeatempoisessa työympäristössä. Tehtävässä tarvitset suomen kielen taitoa ja hyvää fyysistä kuntoa.     Kiinnostuitko?
Kuulostiko tänä sinulle passelilta paikalta? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Tehtävään voit hakea viimeistään 14.7.  mennessä hakulomakkeella, mutta jos innostuit tehtävästä hae paikkaa jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 11-14 Reetta Alaniemi 050 521 0201.   Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme somessa. Löydät meidät Instagramista (coor_suomi) ja Facebookista (Coor Finland).