Tarvittaessa töihin kutsuttavia elintarvikesiivoojia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019
Etsimme nyt tarmokkaita ja fyysiseen työhön tottuneita tarvittaessa töihin kutsuttavia ELINTARVIKESIIVOOJIA Jyväskylään ja Äänekoskelle.

ISS:n elintarviketeollisuuden palvelut on erikoistunut elintarviketeollisuuden yritysten tuotantotilojen ja -laitteiden puhtauspalveluihin sekä tuotantohygienian ylläpitoon. Toiminnan lähtökohtana on asiakkaan tuotantoprosessien syvä tuntemus sekä prosessien mukaan räätälöidyt hygienia- ja palveluratkaisut. Tehtävässä puhdistat elintarvikelaitoksen tuotannon tiloja ja koneita matalapainepesulla.


Työtehtäviisi kuuluu elintarvikesiivous teollisuusympäristössä. Työsuhde on määräaikainen 30.4.2020 asti, mutta työt saattavat jatkua myös tämän jälkeen. Työaika sijoittuu tehtäväksi kaikkina vuorokaudenaikoina, ma-su klo 05-00 välille. Töitä on tarjolla keikkaluonteisesti ja vaihtelevasti. 

Tärkeimpiä ominaisuuksia hakijalta on hyvä motivaatio ja oikea asenne työntekoon. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen, sekä työtä pelkäämätön työote.

Työssäsi tarvitset myös erittäin hyvää peruskuntoa ja hyvää suomen kielen taitoa. Tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta, koska kulkuyhteydet kohteeseen ovat huonot.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 25.8.2019. Työ alkaa mahdollisimman pian, sopivan henkilön löydyttyä

 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1290641
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 25.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä, Äänekoski