Tarvittaessa töihin kutsuttavia autojen siirtäjiä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Etsimme asiakkaallemme reippaita autojen siirtäjiä Hankoon!

Työnkuvaasi kuuluu uusien maahan tulleiden autojen siirtäminen satama-alueelle. Työtä tehdään pääsääntöisesti aamuvuorossa muutama päivä viikossa, mutta näihin voi tulla muutoksia riippuen laivojen tuloajoista, joten toivomme joustavuutta työvuorojen suhteen.

Työtä on tarjolla alustavasti 2-3 vuoroa viikossa perjantai, maanantai ja mahdollisesti tiistai. Tehtävässä vaaditaan B-ajokortti.

Tässä työssä et tarvitse aiempaa kokemusta alasta, voit olla esim. opiskelija tai eläkäinen, kunhan omaat vain reippaan ja motivoituneen  asenteen!

Mikäli kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta, käy pikaisesti täyttämässä hakemus verkkosivuillamme www.amiko.fi. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot