Tarvittaessa töihin kutsuttava viikonloppusiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? 

Etsimme nyt aamuvirkkua SIIVOOJAA viikonloppusiivoukseen Mäntsälään.


Työtehtäviisi kuuluu asiakaskohteidemme ylläpitosiivous myymäläympäristössä. Työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava, työaikojen sijoittuessa pääsääntöisesti lauantai- ja sunnuntaiaamuihin. Lauantaivuoro on pääsääntöisesti kello 4.00–7.00 ja sunnuntaivuoro kello 7.30–9.30. Käytössämme on neljän viikon kiertävä työlista, joten vuoroja ei ole joka viikonloppu. Satunnaiset lisätyöt arkisin ovat mahdollisia muissa kohteissa ja toivomme hakijalta halukkuutta tehdä myös niitä.


Edellytämme hakijoilta aikaisempaa työkokemusta siivoustehtävistä. Saatat olla etsimämme henkilö, jos olet reipas, joustava ja sinulla on oma-aloitteinen ote työhösi. Työssä tarvitset hyvää peruskuntoa, sujuvaa suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa sekä aurinkoista palveluasennetta.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 31.5.2018


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1134219
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Mäntsälä