(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttava vartijakortillinen aulapalveluhenkilö Pitäjänmäkeen Helsinkiin
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020
Onko sinulla silmää erinomaiselle asiakaspalvelulle ja haussa työpaikka, jossa mikään päivä ei ole samanlainen? Lue lisää sillä, etsimme nyt Helsinkiin Pitäjänmäkeen    VARTIJAKORTILLISTA AULAPALVELUHENKILÖÄ   Mitä Coor tarjoaa sinulle?
Tarjoamme sinulle tarvittaessa töihin kutsuttavan ja vakituisen työsuhteen Pitäjänmäellä, asiakkaamme ABB:n aulapalveluiden tiimissä. Tulevaan työpaikkaasi on hyvät kulkuyhteydet. Työvuorosi sijoittuvat vaihdellen kello 7-21 välille. Palkkaus tehtävään on Kiinteistöpalvelualan toimihenkilöiden työehtosopimuksen mukaan.   Työpäiväsi ovat vaihtelevia ja pitävät sisällään vieraiden vastaanottoa ja neuvontaa. Huolehdit, että aulatilat pysyvät siisteinä ja teet säännöllisesti tarkastuskierroksia myös muissa tiloissa, kuten neuvotteluhuoneissa. Toimit yhteyshenkilönä siivoukseen, kiinteistönhuoltoon ja sisäisiin muuttoihin. Lisäksi aulapalveluissa töihisi kuuluu erilaisten avainten ja kulkukorttien hallinnointia sekä kulunvalvontaa.   Mitä tarvitset tehtävässä onnistumiseen?
Tämän työn ytimessä ovat ihmiset ja aito asiakaspalveluasenne sekä erinomainen turvallisuusajattelusi. Tehtävässä tarvitaan aikaisempaa kokemusta aulavartiointikohteesta ja sinulla on vartija- ja työturvallisuuskortit. Osaat käyttää AV-laitteita ja opastaa muita niiden toimintoihin. Ilahdumme erityisesti, jos sinulla on paloilmoitinlaitteiden käyttökokemusta. Palvelet asiakkaita sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja kaikkii muu kielitaito on eduksesi. Olet työotteiltasi huolellinen ja luotettava. Työskentelet osana isompaa tiimiä, ja toivommekin, että olet kiva työkaveri, joka tietää että tiimi onnistuu yhdessä.   Miten ja milloin voit hakea tehtävään?
Tehtävään voit hakea heti hakulomakkeella tai viimeistään 2.10. mennessä. Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa mielellään arkisin 8-16 palvelupäällikkö Rami Niemelä p. 040-3013398.   Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).
Coor on mukana Vastuullinen työnantaja- kampanjassa.