(Poistunut julkaisusta)

Tarvittaessa töihin kutsuttava ulkoaluetyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2019
Etsimme nyt tarvittaessa töihin kutsuttavaa ULKOALUETYÖNTEKIJÄÄ kiinteistönhuollon tiimiimme vahvistukseksi Imatralle. Työsuhde on määräaikainen toukokuun 2020 loppuun. 

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin ja urakointiin. 

Työssäsi huolehdit erilaisten kiinteistöjen ulkoalueiden kunnossapidosta. Työt sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville päiväaikaan, mutta edellytämme valmiutta työskennellä myös ilta- / yöaikaan ja viikonloppuisin.  


Etsimämme henkilö on innokas, oma-aloitteinen ja kehittämishaluinen kiinteistöalan ammattilainen. Edellytämme aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään vuoden ajalta ja kiinteistöalan koulutuksen katsomme eduksi. Tarvitset tehtävässä B-ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. 

Tarjoamme mielenkiintoisen työn alan johtavassa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin- ja ison kansainvälisen yrityksen tuen.

Täytä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi tai oheisen linkin kautta ja liity osaavaan tiimiimme ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 16.12.2019.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -